Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Tratament facial Stayve Aqua Stem Cell Hydra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fiola este formata din suc de frunze de Aloe Barbadensis, extract de cultura de calus Vitis Vinifera (struguri) si apa. Este excelent pentru hidratarea pielii uscate, datorita extractelor din plante. De asemenea, contine acid hialuronic, care actioneaza hidratant. Acesta absoarbe umezeala in piele si ofera umiditate profunda.
Fiola Aqua Stem Cell contine diferite extracte de plante care hidrateaza pielea uscata. In plus fata de fortificarea barierei de hidratare a pielii, acidul hialuronic asigura hidratarea in profunzimea pielii, actionand atat ca hidratant si umectant.
Produsul nu contine: parabeni, ulei mineral, benzofenona, formaldehida, colorare sintetica.
Nu este testat pe animale

INGREDIENTE:
Apa, Uree hidroxietilica, Hialuronat de sodiu, Suc de frunze de aloe Barbadensis, Propilenglicol, Butilenglicol, Cianocobalamina, hidroxietilceluloza, Ulei de ricin hidrogenat, PEG-60 Ulei de ricin hidrogenat, EDTA de disodiu, Extract de cultura de calus (Vitra Vinifera) Extract de frunze de Oleracea Capitata (varza), Extract de samburi de Oryza (orez), Solanum Lycopersicum (tomate) Extract de fructe / frunze / tulpina, Extract de frunze Brassica Rapa (nap), Daucus Carota Sativa (morcov) Extract de radacina, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, fenoxietanol, parfum, cupru tripeptida-1

Pretul afisat este pentru o fiola!
O cutie contine 10 fiole x 8ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura