Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pigment BB-Glow No.3 Deep Stayve

0 stars: 0.00 din 0 pareri

207
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Stayve Pigment BB-Glow No.3 Deep
Aceasta este o nuanta inchisa, ideala pentru persoanele cu tenul mediu spre inchis la culoare si recomandata si celor care sunt bronzate sau au tonuri de piele bronzate. Serul BB Glow Stayve a fost conceput pentru a va albi pielea in siguranta. Ajuta la reducerea aspectului de pistrui si a decolorarii pielii cauzate de foto-imbatranire si de acnee. Fiolele contin fond de ten adaugat, combinat cu niacinamida si peptida pentru un proces eficient de stralucire si anti-imbatranire. Acestea permit hidratarea instantanee a pielii, lasand pielea moale si plina. Acest tratament este perfect pentru pielea uscata, deteriorata de soare, pielea pigmentata si neuniforma, pielea sensibila care necesita umiditate intensa. Serul BB Glow este patruns sub piele folosind un dispozitiv de micro-needling cu ace de 0,25 mm pana la 1 mm. Dupa penetrare, fiolele de BB cream injectate in piele se vor amesteca si se vor adapta la nuanta pielii clientilor.

Fiolele BB Glow sunt excelente pentru: hidratarea instantanee a pielii, oferind efect de iluminare treptata, neutralizarea radicalilor liberi, restabilirea tenului radiant si uniformizarea nuantei pielii, reducerea decolorarii pielii, fara infundarea porilor spre deosebire de aplicarea cremelor BB sau a fondului de ten.
Cutia contine 10 fiole x 8ml

Produsul nu contine: parabeni, ulei mineral, benzofenona, formaldehida, colorant sintetic.
Nu este testat pe animale
INGREDIENTE:
Apa, glicerina, niacinamida, dioxid de titan, hidroxid de aluminiu, trietoxicaprililsilan, propilen glicol, ciclopentasiloxan, ciclohexasiloxan, etilhexanoat de cetil, polisorbat 80, acid stearic, alcool cetearilic, stearil stearil, aloicerizol, seorbital, aloicerizol, seorbital, alocerizol, hidrocarburi, hidrocarburi Extract de frunze de Camellia Sinensis, Extract de Bambusa Vulgaris, Extract de Borago Officinalis, Extract de coaja de Citrus Unshiu, Extract de fructe Ligustrum Japonicum, Extract de radacina de Cnidium Officinale, Extract de bile Rhus Semialata, Extract de fructe de Opuntia Coccinellifera, Extract de radacina de Astragalus Membranaceus (Extract de radacina de Penuach, Prunuach) , Extract de frunze de Pinus Sylvestris, Extract de radacina de Pueraria Lobata, Extract de frunze de Ginkgo Biloba, Extract de radacina de Trichosanthes Kirilowii, EDTA disodic, fenoxietanol, acetat de tocoferil, Rh-Oligopeptide-1, oxid de fier rosu, oxid de fier negru, oxid de fier galben, parfum galben.
Expirare:
termenul de valabilitate indicat pe cutie
odata deschis se foloseste in 2 saptamani si se pastreaza la frigider
Trimite mesaj
Din Gura in Gura