Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pigment buze micropigmentare Purebeau Soolaimon 3ml/5ml/10ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4505
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pigmentii de machiaj permanent Purebeau sunt certificati ca non-alergenici si biocompatibili. Institutul Dermatest a evaluat pigmentii Purebeau drept excelent (certificat dermatograf) pentru sterilitate si siguranta.
Ingredientele utilizate pentru pigmenti respecta standardele internationale de siguranta si sunt fabricate cu coloranti aprobati de FDA.

Pigmentii Purebeau sunt folositi pe scara larga in industria cosmetica si medicala, laudati pentru intensitatea sa de lunga durata a culorii.

Acestia dispun de o calitate germana superioara, fiind rezistenti in timp, dar conferind si un aspect in permanenta proaspat al culorilor. Datorita compozitiei chimice a pigmentilor, patrunderea acestora in piele se face intr-un mod rapid si eficient.

Pigmentii sunt absolut siguri si duc cu siguranta la rezultate perfecte. Acest lucru se realizeaza nu numai prin pigmentii de culoare puri si foarte fini, ci si prin modul sofisticat de a trata culorile si asa-numitii corectori. Influentele potential negative sunt identificate in prealabil printr-o analiza bine intemeiata a culorii pielii si se iau masuri in consecinta pentru a le contracara.

Spectrul de culori este coordonat pentru toate tipurile de piele si permite corectia naturala si perfectiunea. Know-how-ul si talentul sunt vitale pentru oricine doreste sa practice in spiritul metodei PUREBEAU. Obtinerea frumusetii cosmetice neconditionate prin machiajul permanent necesita abilitati excelente de make-up artist si o familiaritate bine fundamentata cu produsele cosmetice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura