Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Aparat micropigmentare NPM Glow 10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5180 €
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Perfect echilibrat asa cum ar trebui sa fie toate lucrurile.
Dispozitivul Glow 10 este echipat cu un ecran tactil HD de 10".
Dispune de un design grafic modern care se potriveste perfect cu orice suprafata de lucru.
Noul dispozitiv GLOW Gadgets se distinge de orice dispozitiv de micropigmentare existent, combinand functionalitati de lucru puternice si precise si hardware operational PMU cu caracteristici wi-fi si o retea sociala construita.
In dispozitivul dvs. GLOW puteti sa va creati propria afacere sau profil personal - unde puteti gestiona clientii si istoricul tratamentelor, programul si stocul. Va puteti promova in industrie prin comunicarea si discutarea cu alti profesionisti din intreaga lume. Vei avea acces la o clasa virtuala - unde poti sa inveti noi tehnici de la maestrii cunoscuti la nivel mondial prin apasarea unui buton si de asemenea poti incarca propriile videoclipuri si lectii care vor fi afisate pe GLOW-uri pe tot globul.
Dispozitivele sunt construite in cele mai stricte standarde de pe piata si fiecare unitate GLOW contine un procesor de baza avansat, suporta doua capete de tratament si are capacitatea de a afisa zeci de diferite culori LED-uri RGB pentru a alege de la lumina suprafetei dvs. de lucru.
NPM ofera o echipa de experti tehnica disponibila in permanenta pentru utilizatorii GLOW - cu care puteti contacta direct prin dispozitivele GLOW.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura