Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cartus micropigmentare ArtLiner 7RL 0.30mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12 €
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Creeaza un eyeliner foarte delicat, contur buze, sprancene sau areola. Grozav pentru un eyeliner in doua culori, cand este folosit pentru a 2a culoare mai subtire si difuza. Creeaza un contur de buze nu foarte evident. Miscarea: hasurare, pixeli, cercuri libere sau restranse.

ArtLiner prezinta cea mai noua linie de module PMU igienice cu forma ergonomica, sistem easy-twist si tunel de securitate pentru ghidarea acului, reduc vibratiile pentru cea mai mare precizie vreodata!
O membrana de siguranta si carcasa etansa a cartuselor de ac de machiaj permanent ofera siguranta deplina si conformitate cu standardele sanitare pentru a preveni curgerea fluidului inapoi in dispozitiv pentru a evita contaminarea incrucisata.
O compozitie unica de ace realizate din otel extra-calit de calitate medicala cu flexibilitate ridicata permite o inserare optima a pigmentului, precum si sprijina confortul pacientilor prin reducerea riscului de alergii la nichel si prin reducerea sangerarii in timpul procedurii.
Culoarea pigmentului este introdusa in cartus. Rezervorul de culoare care este continut de cartus, este proiectat pentru o singura procedura. Prin urmare, in cele mai multe cazuri, o completare a duzei, nu mai este necesara. Sistemul poate fi totusi utilizat in mod traditional, adica acul poate fi reintrodus in pigment in timpul procedurii.Precizie catre varf este asigurata printr-o duza, ce ghideaza acele. Aceasta duza pentru ace este fabricata din material din plastic medical. (rasina Lexan 144R-111). Adancimea de patrundere a acului in piele poate fi usor stabilita prin simpla rotire a partii din fata a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura